Ξεκινά η λειτουργία των ραντάρ ελέγχου ταχύτητας στην Εθνική Οδό

Περισσότερα...Oλοκληρώθηκε η εγκατάσταση των ραντάρ ελέγχου ταχύτητας στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, και πλέον οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται προσεκτικότερα στα εξής σημεία: 

-Στη χιλιομετρική θέση 46+300, (Ισόπεδος κόμβος Βάρδας) και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 52+050, είσοδος Κουρτεσίου, 50μ. μετά το πινακίδιο «52» και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 58+500, (Ισόπεδος κόμβος Λεχαινών) και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 62+350 (Ισόπεδος κόμβος Ανδραβίδας) και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

-Στη χιλιομετρική θέση 47+000 (Ισόπεδος κόμβος Βάρδας- πινακίδιο «47») και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

-Στη χιλιομετρική θέση 62+500 (Ισόπεδος κόμβος Ανδραβίδας) και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

-Στη χιλιομετρική θέση 76+600, (Ισόπεδος κόμβος Μαραθιάς) και στην κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

-Στη χιλιομετρική θέση 86+500, (Κόμβος Χανάκια- Σκαφιδιά, πινακίδιο «0,5») και στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο.

Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε συμβεί τον περασμένο Οκτώβριο σε βάρος 14χρονης στην Αμαλιάδα

Περισσότερα...Δράστης είναι ένας 52χρονος αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ληστεία που είχε συμβεί πριν έξι μήνες περίπου, στην Αμαλιάδα σε βάρος ανήλικης ημεδαπής.

Δράστης είναι ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, την 1-10-2013 το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ο 52χρονος με πρόφαση την ερώτηση της ώρας, πλησίασε μία 14χρονη, την οποία τραβώντας βίαια οδήγησε σε διπλανό ελαιώνα.

Ο δράστης ζήτησε επιτακτικά χρήματα και το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, ενώ παράλληλα έψαξε και ένα τσαντάκι που είχε μαζί της, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι, αφού από τις φωνές της ανήλικης έγινε αντιληπτός από διερχόμενο δικυκλιστή και τράπηκε σε φυγή.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας προέκυψε ότι, δράστης της ληστείας ήταν ο 52χρονος αλλοδαπός, ενώ για την ανεύρεση του ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε λαϊκή της Αμαλιάδας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.